Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eetfestijn Thierry Verbinnen
Uncategorized

Eetfestijn Thierry Verbinnen

thierry_verbinnen_top.jpg

thierry_verbinnen_bottom.jpg

Beste vrienden,
 
zaterdag 11 oktober sta ik aan de start van de meest legendarische triathlon, de Ironman van Hawaii. Om hopelijk een goed resultaat te vieren organiseren vrienden en familie voor mij een eetdag op zondag 26 oktober. Het concept is even simpel als geniaal, fritten à volonté (zie attachment voor meer details)!
Triathleten hebben geen enkel excuus want het seizoen is al lang gedaan dan. Laat je ook vooral ook verleiden door de ‘diverse dessert’! Alles zelfgemaakt!
 
Voor wie er vorig jaar bij was op de Ironmannight op de oude markt in Leuven, de meest legendarische der tombola’s zal opnieuw plaatsvinden! U weze gewaarschuwd!
 
Omdat ook ik mee moet met mijn tijd ben ik een blog gestart waar u al mijn avonturen kan volgen! Commentaarlijnen zijn en blijven open dus als u vind dat ik klinklare onzin aan het uitkramen ben, ik een serieuze zaag aan het spannen ben of geheel inspiratieloos nog maar eens over het weer begin te zagen, laat u maar volledig gaan! Ook de miere(n?)neukers onder u mogen mijn spellingsfouten verbeteren…
 
In de hoop u massaal te mogen verwelkomen groet ik u,
 
sjerrie.
 
blog te vinden op http://sjerrie.blogspot.com/