Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dernier eerste Belg in Lorient

In het Franse Lorient kregen zes Belgen de kans om zich te meten met de wereldtop. Marc Geerts werd uiteindelijk vervangen door Ludovic Dernier en die bedankte voor zijn wereldbekerselectie met een 21ste plaats. Dernier werd daarmee eerste Belg, maar wel op ruime afstand van winnaar Cedric Fleureton. Stijn Goris en Ludovic Dernier waren de snelste zwemmers bij de Belgen, maar uiteindelijk bleef alleen Dernier achter in de eerste grote fietsgroep. Bij de achtervolgers deden Stijn Goris en Peter Croes veel kopwerk maar ze wisselden op meer dan anderhalve minuut van de koplopers. In het afsluitende lopen pakte Stijn Goris de 30ste plaats. Peter Croes werd 35ste. Lander Dircken werd 42ste en Simon De Cuyper 43ste.