Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Kristien Vleugels bevallen van een dochter

Op donderdag 25 september is Kristien Vleugels mama geworden van een flinke dochter Julie. De trotse papa is Rudy Claes. Als het kind de genen van zijn ouders heeft is er een groot kampioene geboren. Kristien was tot vorig jaar nog absolute top in België met massa’s overwinningen waaronder ook Belgische titels.  Zo heeft ze vorig jaar de 5 laatste wedstrijden waaraan ze deelnam allemaal gewonnen. Papa Rudy heeft ook zijn sporen verdiend in de triatlon.  Hij is ondermeer 2x wereldkampioen dubbele triatlon geweest. Het lijkt erop dat de toekomst voor de triatlonsport bij deze verzekerd is. Proficiat aan beide ouders.