Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Paul Embrechts wint eerste winterduatlon

Hoewel er tijdens het zogenaamde zomerseizoen genoeg wedstrijden waren die het met mindere weersomstandigheden dan afgelopen zondag moesten doen, ging in Kessel onder een nazomerzonnetje toch de eerste winterduatlon van het seizoen van start. In die openingswedstrijd vochten de ploegmakkers Nick Baelus en Paul Embrechts een felle strijd uit. Embrechts, vice-Europees kampioen offroad triatlon, haalde het uiteindelijk met een minuut voorsprong op Baelus. Davy Smolders werd derde op 1’47. Bij de dames was het feest voor thuisclub KTT met Bianca Bellekens en Ellen van Loy op één en twee. De Nederlandse Marleen Stroomer werd derde.

Uitslag winterduatlon Kessel