Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Don verslaat Londense metro
Nieuws

Tim Don verslaat Londense metro

tim_don.jpgDe Britse triatleet Tim Don, die door ziekte verstek moest geven tijdens de Spelen in Beijing, ging gisteren op vraag van Asics een wel heel aparte uitdaging aan. Don racete een wedstrijd tegen een metrostel van de Londense Circle Line.

Don liep bovengronds de vijf km tussen het station Tower Hill en St-James Park en diende onderweg halt te houden bij verkeerslichten. Ondanks het feit dat de metro ondergronds een kortere route kon afleggen, finishte Don 4 minuten en 13 seconden sneller dan de Londense underground.

Dit epische man tegen machine-duel werd gehouden om de opening van een nieuwe Asics-store meer luister te geven. De race werd gefilmd en is hier te bekijken: