Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Wedstrijdverslag Sofie Goos Home de Ferro Ibiza

Het was inderdaad een loodzware wedstrijd.

Het was een loopstart, waardoor ik voor een keer eens bij de eersten vertrok.  Een zalig warme en heldere zee, met heel wat boosaardige kwalletjes!! Na 40km fietsen kwam ik aan de leiding.  Alles verliep goed totdat ik hard kennis maakte met de spaanse aardkorst…  Tot mijn grote verwondering enkel wat schaafwonden, mijn fiets en drinkbus bijeen geraapt en na goed tien seconden toch weer op de fiets gesprongen.

Ik heb een voorsprong van een kleine tien minuten bijeen gefietst, zodat ik toch vrij comfortabel aan het lopen kon beginnen. Tijdens het lopen moesten we veel hoogtemeters overbruggen.  Ik ben er gelukkig na de eerste loopronde, het waren er vier, toch weer wat door gekomen en zo heb ik mijn leiderspositie kunnen behouden tot aan de finish.

Sam (Ratajzak; nvdr) stond alweer fris en monter aan de finish te wachten. Hij heeft ook een schitterende wedstrijd gedaan gisteren! Hij vond zelfs nog de energie om me elke keer bij het kruisen aan te moedigen, wat van mij niet meer gezegd kon worden…

Ook bedankt aan Annemieke, mijn zusje Lies en Jan voor het meeleven en aanmoedigen ter plaatse, en aan Philip die belangrijk opzoekingswerk heeft verricht vanuit het thuisfront ivm de concurrentie!!

Bedankt aan iedereen die berichtjes heeft gestuurd of aan mij heeft gedacht!!!
Veel groetjes!!
Sofie