Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Croes en Verleysen sluiten seizoen af in Antalya

In het Turkse Antalya werd dit weekeinde het Europese kwarttriatlon seizoen definitief afgesloten. Drie Belgen maakten de verplaatsing naar Turkije: Peter Croes, Kjell Verleysen en Joris Buyl. De sterke zwemmer van TDW kwam samen met Peter Croes bij de koplopers uit het water, maar Joris verloor meer dan zeven minuten bij het fietsen en zakte terug naar een 43ste eindplaats. Croes wist zich wel te handhaven voorin en met een 33-er op de afsluitende run pakte hij een knappe zesde plaats. Kjell Verleysen streed zich naar een mooie 11de positie. In de ETU-eindranking eindigt Peter Croes zo op de 24ste plaats, net één plaatsje hoger dan Kjell Verleysen.