Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Paul Embrechts 2e in Noordwijk

Op zondag 2 november stond in Noordwijk aan zee een beachduatlon op de kalender. Deze wedstrijd telt mee voor de X-atlon offroad Tour. Paul Embrechts nam een snelle start en kwam als eerste de wissel binnen. Na 7 kilometer lopen was zijn voorsprong 30 seconden op Rorik Schouten en 1 minuut op Rob Barel. Op het pittige mountainbikeparcours kon Schouten aansluiten bij de leider. Embrechts maakte een stuurfout in een afdaling naar de zee toe, maakte een schitterende salto maar verloor hierdoor 40 seconden. In de laatste loopproef van 3,5 km kon Embrechts zijn achterstand niet meer goedmaken. De kloof bleef even groot tot op de meet. Schouten verpulverde het wedstrijdrecord met 4 minuten. Rob Barel werd knap derde.