Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Brengt Anciaux oplossing voor Van Lierde?

Het ziet er misschien wel goed uit voor Luc Van Lierde. De Bruggeling liet zich begin deze maand op zijn blog nog pessimistisch uit  over zijn toekomst in de triatlon. Van Lierde gaf in Hawaiï al aan dat hij graag nog een Belgisch afscheidsjaar aan zijn carrière wilde toevoegen, maar raakte toen niet aan de nodige sponsors.

Inmiddels sprong Marc Herremans in de bres en sprak zijn ongenoegen over de situatie van Van Lierde uit in een schrijven naar onder andere Vlaams Topsportmanager Ivo Van Aken en Vlaams minister van Sport Bert Anciaux.

"Tot mijn grote vreugde heeft het kabinet van minister Anciaux meteen gereageerd en momenteel wordt er druk vergaderd over de toekomstmogelijkheden van Luc", zegt Herremans in zijn blog op de website van Alpro Start to Sport. "Ik hoop van ganser harte dat er positief nieuws uit de bus komt. Het bestaat niet dat een groot kampioen als hij langs een achterpoortje moet verdwijnen."

Op Van Lierdes blog staat hierover nog niets te lezen. Benieuwd wanneer het gerucht ook daar bevestigd wordt. Wij houden je alvast op de hoogte.