Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

info-avond Triatlonclub Wetteren

Morgen, (zaterdag 22 november) houdt Triatlon & Duatlon Wetteren een algemene informatie- en inschrijfavond. De succesvolle club is ondertussen reeds 2 jaar actief, maar nog te weinig bekend. Daar willen ze met deze avond graag verandering in brengen. Naast wat algemene info over duatlon en triatlon, zal  vooral de werking van de club  voorgesteld worden.

Wie er meer over wil weten, is welkom op zaterdag 22 november om 18 uur in de parochiezaal van Christus Koning aan de Oude Aardeweg in Wetteren. Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met Pieter Bracke ( pieter_bracke@hotmail.com) of een kijkje nemen op de website  www.triatlonduatlonwetteren.be Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken