Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
DTTL wordt 3KTL
Nieuws

DTTL wordt 3KTL

3ktl_logo.gif

Eind vorig jaar werd in Lovendegem beslist om de club DTTL (Driekant triatlonteam Lovendegem) om administratieve redenenen te stoppen en onmiddellijk door te starten met een nieuwe club, namelijk 3KTL (3kant triatlon Lovendegem). Inhoudelijk werd er niets gewijzigd. Nog steeds zullen enkele toppers, zoals Belgisch Kampioene Joke Coysman, Steven Van Heirseele en de nieuwe aanwinst Philippe Malcolm, proberen om de kleuren van de nieuwe sponsors te verdedige.

"In moeilijke tijden van economische crisis was het dan ook niet makkelijk om sponsors warm te maken voor onze mooie sport. Uiteindelijk vonden we dan toch de nodige middelen, dankzij onze nieuwe sponsors Intersport Gent, Smeg huishoudtoestellen, HIGH5 sportvoeding en restaurant-feestzalen D’Hulhaege. Graag bedanken wij deze mensen langs deze weg nogmaals voor hun steun.", aldus secretaris Pascal Huys.

Meteen hebben we ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe website ( www.3kant.be ) te laten maken. Hierop kan het dagelijks verloop van onze club gevolgd worden.