Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mark Allen volgt Mario Huys op
Nieuws

Mark Allen volgt Mario Huys op

yvonne.jpgDe Nederlandse wereldrecordhoudster Yvonne van Vlerken werd de laatste twee jaar getraind door onze landgenoot Mario Huys, een legende op de lange (en soms extreem lange) afstand. Onder zijn begeleiding groeide Yvonne uit van succesvol duatlete naar een topper in de lange afstandstriatlons. De Nederlandse wil een stap hogerop in 2009 en heeft daarom besloten om met Mario Huys te kappen. Ze wordt voortaan getraind door Mark Allen. Op haar website vind je meer uitleg over die beslissing en ook een link naar een interessant interview met Yvonne op Slowtwitch.