Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sportfiguur Provincie Antwerpen 2008
Nieuws

Sportfiguur Provincie Antwerpen 2008

bert_jammaer_mechelen.jpgZijn overwinning in de Ironman van Lanzarote was één van de uitschieters in een knap seizoen voor Bert Jammaer. Het levert hem nu nog steeds respect op. Bert is namelijk genomineerd voor de Sportfiguur van de Provincie Antwerpen 2008. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de provincie Antwerpen in samenwerking met Gazet van Antwerpen, ATV en RTV. Bert neemt het in de verkiezing op tegen Tia Hellebaut, Dirk Van Tichelt, Hanna Mariën, Tom Boonen , Sugar Jackson, Lesley Dada, Steven Defour, Elise Matthysen en Moussa Dembélé. Je kan je stem zelf uitbrengen op Ironbertje op de site van de GVA . De uitreiking vindt plaats op donderdag 29 januari.