Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Ironman Antwerp 70.3: nieuw parcours

Op zondag 2 augustus vindt in Antwerpen weer de Antwerp Ironman 70.3, ook wel Marc Herremans Classic genoemd, plaats. Na enkele edities met schrijnende taferelen van fietsers die vallen over de tramsporen in de haven, gooit de organisatie het over een andere boeg. Samen met de politie en De Lijn wordt een volledig nieuw fietsparcours uitgestippeld op Linker Oever. De zwemproef blijft in het Galgenweel, het lopen in de Antwerpse binnenstad, met aankomst op de Grote Markt.

Sporza zal, net als de afgelopen jaren, de wedstrijd live in beeld brengen. Vandaag staan al 420 atleten op de deelnemerslijst. Inschrijvingen worden beperkt tot 1000 deelnemers.

Meer info op www.antwerpironman.be