Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik van Lierde zevende in Zuid-Afrika
Nieuws

Frederik van Lierde zevende in Zuid-Afrika

frederik.jpg Na een tweede plaats vorig jaar, is Frederik van Lierde dit weekend zevende geworden in de 70.3 Ironman. Tijdens de zwemproef zat hij mee voorin, ondanks de zware deining door de stevige wind. Die wind zat volledig tegen tijdens de fietsproef van 90 km. In de afsluitende loopproef van 21 km sleepte Frederik uiteindelijk een 7de plaats uit de brand. Winnaar werd opnieuw Raynard Tissink, voor Fraser Cartmell en Konstantin Bachor. Bij de vrouwen bleef  Lucie Zelenkova van start tot finish aan kop. Ze haalde het voor Heleen bij de Vaate en Claire Kinsley.