Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hyde Park toneel voor London 2012
Nieuws

Hyde Park toneel voor London 2012

london2012_logo.jpgDe kogel is door de kerk. Het Londense Hyde Park wordt het toneel waar tijdens de Olympische Spelen van 2012 de strijd om de Olympische titel triatlon zal worden geleverd.
 
Het minste wat je nu al kan zeggen is dat het kader voor de Olympische triatlon voor de nodige sfeervolle beelden zal zorgen. Zo wordt het zwemmen afgelegd in het Serpentine Lake, in het centrum van Hyde Park, en voert het fietsnummer de deelnemers vervolgens langs Buckingham Palace en een aantal ander Londense highlights.
 
In het Hyde Park wordt ter hoogte van de finish- en wisselzone accomodatie voor 3000 toeschouwers voorzien. Organisator John Lunt vertelde onlangs aan de BBC:"Na 25 jaar in Londen te hebben gewoond, ben ik er trots op dat ik dit kleurrijke, dynamische en opwindende event naar het hart van Londen kan brengen. Het is de bedoeling dat triatlon één van de hoogtepunten van de Spelen wordt en ons de gelegenheid biede om een aantal van de beroemdste landmarks van Londen samen met de beste atleten van de wereld in beeld te brengen."
 
Het aftellen is met andere woorden begonnen…