Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

eerste wetsuit testdagen

Nick Baleus uit Lille zal er wellicht weinig aan hebben, want hij won de enige echte 3athlon.be-wetsuit, maar voor de rest die de aanschaf van een wetsuit overweegt is dit ongetwijfeld van belang: naar analogie met de voorbije paar jaar pakken verschillende winkels andermaal uit met wetsuit-testdagen, waarop je aan den lijve kuunt ondervinden hoe de verschillende pakken van diverse fabrikanten om je lijf zitten.
Running Center presenteeert het aanbod op zondag 22 maart in het Jan Guilini zwembad in Bugge. Meer info hierover op de website: www.runningcenter.be

 

Tri-Active pakt op zondag 29 maart van 11 tot 15u in het stedelijk (olympisch!) zwembad van Oostende (Koninginnelaan 1) uit met een testdag. Wil je er graag bij zijn, schrijf dan in door een mail te versturen naar info@tri-active.be met vermelding van je volledige naam.