Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

12 Beaufort, een nieuwe club aan zee

12wat? 12BEAUFORT is een jonge omnisportclub uit Oostende. De nadruk ligt op actief sporten, trainen en deelnemen aan wedstrijden en daarnaast ook op plezier hebben onder vrienden. De meeste leden zijn dertigers met een passie voor lopen, fietsen en zwemmen. Bijna elk weekend nemen we ergens in het land deel aan een toertocht, een fietswedstrijd of een triathlon. Tijdens de week spreken we af op informele basis om samen te trainen. Op dinsdagavond is er een zwembaan voorzien in het Oostendse zwembad voor ons. Een paar keer per jaar gaan we op weekend vol sport en ambiance.

Lid worden? Lid worden kan vanaf 15 euro, maar wie wil deelnemen aan wedstrijden kan specifiek lid worden, vb. om deel te nemen onder onze VTDL-licensie. Bovendien kunnen leden aan een vriendenprijsje 12BEAUFORT-wielerkledij kopen, maar dankzij onze sponsors ook geschikte sportkledij en -materiaal kopen met een fikse korting.

En behalve sport? Partners en kinderen van leden zijn een paar keer per jaar welkom op clubnamiddagen en -avonden, zoals de 12beaufort-quiz, de nieuwjaarsdrink en het sinterklaasfeest.

Meer weten? Meer informatie vind je op www.12beaufort.be . Heb je nog vragen, contacteer dan vrijblijvend voorzitter Hugo Slosse op Hugo.Slosse@scarlet.be