Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sponsors voor goede doel gezocht
Uncategorized

Sponsors voor goede doel gezocht

antartica.jpg

Jean Paul en Silvie Waelkens-Mourisse en Philippe en Grace Tack-Van Beselaere nemen op 10 maart deel aan een wedstrijd op Antartica. Jean Paul, Silvie en Grace hopen succesvol finishen van de Antarctica marathon, Philippe Tack waagt zich er aan een halve marathon. Adembenemend wordt het in meer dan één betekenis.

Het viertal doet dit met een goed doel voor ogen. Ze zien de Antarctica Marathon immers als een sponsor-event om centen binnen te rijven voor het Michaël Van Waeyenberge Fonds , opgericht onder de vleugels van de Koning Boudewijnstichting dat leukemiepatiënten en hun familie wil helpen op financieel, psychologisch en therapeutisch vlak. 

Het team hoopt op een gezamenlijke totaalafstand van 147 km. Wie dat wil kan 1 of meerdere kilometers sponsoren aan 5 euro per kilometer. Die bijdrage kan gestort worden op het rekeningnummer van de Koning Bouwdewijnstichting 000-0000004-04 met vermelding Michaël Van Waeyenberge Fonds R71679 – marathon Antarctica. Een fiscaal attest wordt geleverd vanaf 30 €.