Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
2e Rhino-triathlon bijna volzet
Nieuws

2e Rhino-triathlon bijna volzet

rhinologo2009.jpgDat triathlon leeft in het Meetjesland daar bestaat geen twijfel over. Naast de klassieker van Sint Laureins is er sinds vorig jaar ook de kwarttriathlon van Eeklo in organisatie van de Meetjeslandse Triathlon Vereniging.

Op 28 juni vindt in en rond de yachthaven van Eeklo de 2e editie plaats. De inschrijvingen daarvoor gingen een tweetal weken geleden open. Nu zijn daar reeds 226 inschrijvingen genoteerd.

 

Dit betekent dat er nog slechts 24 plaatsen beschikbaar zijn. Wie er nog wil bij zijn wacht dus best niet te lang meer. Er wordt 1000m gezwommen – 38km gefietst (niet-stayeren) en 10km gelopen. Alle info en inschrijvingen op www.meetjeslandsetriathlon.tk