Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be zoekt medewerkers
Nieuws

3athlon.be zoekt medewerkers

vacature.jpg

Je hebt het misschien gemerkt, maar het is deze winter wat stiller geweest op 3athlon.be. Uiteraard heeft het er deels mee te maken dat de winterperiode zowiezo voor onze sport een kalme periode is. Maar er is meer dan dat. Ik heb 3athlon.be van niets uit de grond gestampt en heb er bijna 5 jaar hard aan gewerkt om van 3athlon.be te maken wat het nu is. Intussen heb ik een nieuwe, veeleisende job. Mijn gezinssituatie is vorig jaar uitgebreid. En dat maakt dat ik veel minder tijd heb om aan de site te werken.

Ik heb intussen wel fantastische hulp van Hans Cleemput en Bart Vlaeminck, waarvoor ik hen beide bij deze nog eens wil bedanken. 

Om de toekomst van 3athlon.be te garanderen en de kwaliteit hoog te houden, gaan we op zoek naar mensen die willen meewerken aan de uitbouw van de site. Heb je zin om occasioneel eens een artikel te schrijven, of wil je zelfs bij de vaste redactie ploeg horen? Stuur dan een mailtje naar info@3athlon.be