Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Gerrit Schellens haakt af voor IM Zuid-Afrika

Het blijft Gerrit Schellens voorlopig tegenzitten. Nadat hij vorig jaar zijn Ironman Zuid-Afrika door blessure al moest missen, heeft hij nu opnieuw moeten afzeggen, nauwelijks een paar dagen voor de start. De tweevoudige winnaar van de Ironman Zuid-Afrika was al ruim een maand op stage in Potchefstroom. De afgelopen week kreeg hij pijn bij het lopen en het bleek een oude heupblessure die opnieuw de kop opstak. Op doktersadvies geen Ironman zondag voor de man uit Lommel en de komende twee tot drie weken moet hij rusten. Zondag zal Marino Vanhoenacker dus de Belgische kleuren alleen moeten verdedigen bij de mannelijkse pro’s.