Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Blauw, blauw, blauw…”
Nieuws

“Blauw, blauw, blauw…”

blauw02.jpgOns Belgische zestal verblijft al bijna een week in Japan en onze correspondent-atleet Marc Geerts blijft keurig bericht uitbrengen over het wedervaren van onze belgen in Azië. Na het kapsel nu tijd voor een vestimentair verslag in zijn vierde bijdrage.  Net zoals de grootste hit van “the Scene” is het splinternieuwe nationaal wedstrijdpak, waarmee wij komende zondag van start gaan, blauw. Peter Croes werd nauw betrokken bij de ontwikkeling  ervan.”

“Na een stuk of zes prototypes, waaronder het pak waarmee hij deelnam aan de Olympische spelen staat het speedsuit van Bioracer nu op punt.

Het resultaat mag gezien worden. De gloednieuwe stof die werd gebruikt, ademt heel goed maar is waterafstotend langs de buitenkant. Dit maakt dat ze uiterst geschikt is voor een snel olympic distance-pak. De nauw aansluitende snit van het pak heeft een minimum aan naden en zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. De kleuren zijn ten slotte fris en eenvoudig. De hoofdkleur is “Bioracer”-lichtblauw en aan weerskanten is een doorlopende Belgische band getrokken. Eén ding is in ieder geval zeker. We gaan zondag opvallen.

Your browser may not support display of this image.blauw01.jpg

Vandaag hebben de meesten onder ons wel eens aan thuis gedacht. Het weer was hier immers bijzonder Belgisch. Vanaf het moment dat we deze morgen in het zwembad sprongen is het immers beginnen regenen. De temperatuur is meteen een stukje gezakt en ademen gaat even veel vlotter. Dit was wel welkom, want vandaag stonden er in het zwemmen en lopen enkele intensieve prikkels geprogrammeerd om weer wat spanning op de spieren te zetten na de recuperatietrainingen van de voorbije dagen. Het gevoel was goed dus ik hoop dat dit hetzelfde voorspelt voor komende zondag.

Tot binnenkort,” aldus Marc.