Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Steve Larsen overleden

In de VS is de 39-jarige triatleet Steve Larsen vorige week dinsdag overleden. Dat meldt nieuwssite XTRI. Larsen had in 2003 een punt achter zijn professionele loopbaan als wielrenner en triatleet gezet, maar had vorig jaar zijn rentree in de triatlonwereld gemaakt. Een derde plaats op de Vineman 70.3 en een tijd van 9:19 op Kona deden het beste voor 2009 vermoeden. Het lot besliste er anders over. Larsen zakte vorige week plots ineen tijdens een looptraining. Een autopsie wees echter uit dat het niet om een hartaanval ging. Volgens Larsens broer Mike is de doodsoorzaak te zoeken in een virale oorsprong of een allergische reactie. "De voorbije weken had hij vaker last van zijn ademhaling", vertelde die aan VeloNews.