Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wielemie : sporten voor het leven
Nieuws

Wielemie : sporten voor het leven

we geven 10 exemplaren van het boek weg

boek_wielemie.jpg Geen sportievere vrouw dan Marieke Vervoort!

Basketbal, diepzeeduiken, zwemmen, de triatlon: ze heeft het allemaal gedaan. Met als kroon op het werk haar deelname aan de Ironman in Hawaï, de zwaarste en meest prestigieuze sportwedstrijd van de wereld.

Marieke zit sinds 2000 in een rolstoel, verlamd door een zeldzame spierziekte. Iedere dag opnieuw verkent ze haar mogelijkheden en zoekt ze nieuwe grenzen op. Uit de diepste vezels van haar lichaam put ze met een ijzeren geest en onnoemelijk veel doorzettingsvermogen de kracht om boven zichzelf uit te stijgen.

Wielemie is het verhaal van een jonge vrouw die getroffen wordt door het noodlot maar weigert te berusten. In dit boek vertelt ze openhartig over de impact van de ziekte op haar jonge leven en de sportieve uitdagingen die ze aangaat.

Het boek over Mariekes leven telt 160 pagina’s en is te verkrijgen in de boekhandel en kost 16,5€.
 
3athlon.be schenkt 10 exemplaren weg onder de geregistreerde leden. Nog geen lid, registreer je dan hier. De winnaars worden maandag 15 juni bekend gemaakt.