Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Jalabert peter Triathlon de Paris

De Franse triatleet (en ex-wielrenner) Laurent Jalabert is dit jaar de peter van de Triathon de Paris, een wedstrijd die op 29 en 30 augustus voor de derde keer wordt gehouden. Deelnemers aan de triatlon van Parijs krijgen dit jaar ook de kans om zich met JaJa te meten, want de man verschijnt zelf aan de start van de Open Courte Distance.

Jalabert schakelde na zijn wielercarrière over naar triatlon en deed in 2007 en 2008 mee aan de Hawaii Ironman. "Het lijkt me belangrijk dat Parijs een belangrijke afspraak voor alle triatleten wordt", verklaarde Jalabert bij het bekendmaken van zijn peterschap.

Meer info op www.triathlondeparis.fr