Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Luc Van Lierde nodigt uit
Nieuws

Luc Van Lierde nodigt uit

trisum.jpgVan 7 tot 11 juli nodigt Luc Van Lierde sportievelingen en triatleten uit op een aantal sportieve en extra-sportieve evenementen ten voordele "Het Tinkerbed" en "To Walk Again". Het hele opzet kreeg de naam Trisum mee. Die naam verwijst naar het hele opzet waarbij Luc Van Lierde samen met twee special guests én een voortdurend wisselende mistery guest uit de triatlonwereld (tri-sum, hebt u ‘m) zijn schouders onder de verschillende onderdelen van het hele event zet.

Het aanbod liegt er alvast niet om. Zo staat op 7 juli een exclusief diner met Luc Van Lierde en Marc Herremans gepland. Plaats van gebeuren is het Brugse restaurant Clos du Midi, waar je met 8 personen aan tafel kan schuiven. Voorwaarde is wel dat je op eBay een bod op dit diner uitbrengt.

8 juli staat dan weer in het teken van de Trisum Bike Tour, een fietstocht van 30, 60, 80 of 100 km over het BK-parcours van Hooglede, gevolgd door een barbecue in het gezelschap van Luc Van Lierde en zijn special guests. Op 9 juli wordt uitgepakt met een Meet&Greet tijdens een diner in "De Normandie" in Koksijde.

10 juli is dan weer de hoogdag voor lopers met het Trisum Run Event. Dan staan een signeersessie in Decathlon Brugge, een kids run over 500 of 1000m, een loopevent voor volwassenen over 5 of 10 km en een afterparty op de agenda.

Op 11 juli wordt afgerond met de Trisum Swim & Run 4 Fun, een zwemloop over verschillende afstanden voor kinderen, jongeren en volwassenen in en om het Brugse Olympiazwembad.

Voor alle evenementen kan je inschrijven via de website www.trisum.be. Daar vind je over elk van de events ook extra info.

De opbrengst van het hele gebeuren gaat naar "Het Tinkerbed", een vzw die medisch verantwoord paardrijden voor personen met een meervoudige handicap mogelijk wil maken en naar "To Walk Again", de organisatie van Merc Herremans die mensen met een fysieke beperking wil helpen en steunen bij het sporten.

Meer info op www.trisum.be