Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

trisum geannuleerd

Pijnlijk nieuws, maar wegens een samenloop van omstandigheden hebben de organisatoren van Trisum de beslissing genomen, om alle events voor de zomer 2009 te annuleren.

Twee zaken liggen aan de basis van deze annulatie. Enkele organisatorische elementen waren wegens gebrek aan voorbereidingstijd onvoldoende of niet kwalitatief genoeg realiseerbaar en wegens een gebrek aan voldoende voorinschrijvingen kon de lokale politie de veiligheid & vrije doorgang van de deelnemers aan de Trisum Bike Tour in Hooglede niet garanderen.

Deze "valse start" doet echter geen afbreuk aan het Trisum-concept dat door Luc Van Lierde ontwikkeld werd i.f.v. sportieve aktiviteiten ten voordele van het goede doel. Het Trisum-team denkt reeds vooruit en hoopt u in de toekomst alsnog te mogen begroeten op één van hun sportieve events. Hopelijk loop alles dan vlotter.