Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
ATB Run-bike-run (11/10/09)
Uncategorized

ATB Run-bike-run (11/10/09)

 
atb-rbr.jpg
Op 11 oktober organiseert ATB-kempen, een mountainbikevereniging uit het kempense Ravels, voor de eerste maal een run-bike-run op hun vast aangelegd mounainbikeparcours. Dit parcours is uniek in de kempen en vergt vele technische vaardigheden van atleet en bike. Men start met een vlot beloopbare loopronde van 3.5 km, daarna 3 fietsrondes van 6.8 km waarvan 3.5 km singeltrack (zeer technisch), en nogmaals dezelfde loopronde van 3.5 km.

Bij voorinschrijving ontvangt elke deelnemer een klein rugzakje met tal van gadgets ons aangeboden door onze sponsoren, bij teruggave van het borstnummer ontvangt elke deelnemer ook nog een exclusief ATB-kempen pet.

Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro voor solo’s en 12 euro voor duo’s, een miniem bedrag voor wat je er in de plaats krijgt. Voor de eerste drie van elke categorie is er een prijzentafel voorzien van 1000 euro aan waardebonnen onderverdeelt in Senioren (100-75-50), U23, Master 1, Master 2, Dames (75-50-25)en Duo’s.(2×50-2×25-1×25)

Daarna volgt nog een tombola onder de aanwezige deelnemers van een mooie prijzentafel. Kleedkamers en douches zijn van voetbalclub Flandria, kantiene en prijsuitreiking in de daarachter gelegen hondenschool.

Elke donderdagavond zijn er vrije oefenritten op het atb-parcours voor wie het parcours eens wil verkennen. Namens ATB-kempen wensen wij alle deelnemers succes bij hun deelname aan de eerste Ravelse run-bike-run.

www.atbkempen.be

rbr_flyer_final-reduced_filesize-1.jpg
rbr_flyer_final-reduced_filesize-2.jpg