Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Goos en Beke spiernaakt voor het goede doel
Nieuws

Goos en Beke spiernaakt voor het goede doel

naakt-sofie-goos.jpg naakt-rutger-beke.jpg

Triatleten in een naaktkalender. Het komt me héél bekend voor. Goeie ideeën zijn er nu eenmaal om "hergebruikt" te worden. Onze Miss en Mister 3athlon.be van vorig jaar, Sofie Goos en Rutger Beke, gingen voor de naaktkalender voor van Menzo uit de kleren. Rutger ging 3 jaar geleden al eens, samen met zijn vrouw Sofie en dochter Tille uit de kleren voor mijn lens. Ik had eigenlijk plannen om Sofie Goos te vragen voor een fotoshoot, maar dat is nu achter het net vissen. Alhoewel, wie weet komt het er ooit nog van 😉

http://menzo.be/nieuws/spiernaakt-voor-het-goede-doel

En voor wie de 3athlon.be kalender nog eens wil bekijken: