Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Grand Raid Nisramont (10/11-07-2010)
Uncategorized

Grand Raid Nisramont (10/11-07-2010)

nisramont-top.jpg

Volgend seizoen op 10 en 11 juli organiseert 3coach een uniek multisportweekend in de Belgische Ardennen. Decors van het gebeuren is het rustige Nisramont , gelegen in het hart van de provincie Luxemburg tussen La Roche en Houffalize. Op en rond zijn naburige barrage zullen atleten de kans krijgen om zicht sportief uit leven. Drie aparte wedstrijden met telkens gezamelijke start. Drie winnaars en 1 grote overall overwinnaar die op alle drie de proeven gezamelijk de snelste chrono neerzet. Er zal echter slechts plaats zijn voor 100 atleten. Wilt U graag een seintje wanneer de inschrijving ( begin 2010) opengaan, stuur dan een mailtje naar wim@3coach.be

nisramont-body.jpg