Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Stille fietstocht in Dendermonde

Op 23 januari 2009 stopte de wereld heel even met draaien. In Dendermonde had zich een vreselijk drama afgespeeld. Kim De Gelder wandelde er het kinderdagverblijf "Fabeltjesland" binnen en richtte er een groot bloedbad aan. Een van de slachtoffertjes was Leon Garia, het petekindje van triatleet Tomas Mannaert. Op zaterdag 23 januari aanstaande wordt in Dendermonde door de WTC De Buslotvrienden een stille fietstocht geörganiseerd om de slachtoffers te herdenken en hun families te steunen. Tomas vroeg me om deze oproep te lanceren en die dag zo veel mogelijk mensen naar daar te krijgen, liefst met een witte ballon aan de fiets geknoopt. Afspraak om 13u aan de kerk van Lutterzele, gelegen aan de Spoorwegstraat 200 te Sint Gillis bij Dendermonde.