Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Woestenborghs enige Belg in Zuid-Afrika

Terwijl hier de sneeuw langzaam wegsmelt, genieten ze in Zuid-Afrika van zomerse temperaturen. Dit weekeinde wordt in Buffalo City de 70.3 Ironman South Africa gehouden. Slechts één Belg staat er aan de start: Belgisch kampioen winterduatlon Rob Woestenborghs. Hij is zeer te spreken over de weersomstandigheden, maar minder over de conditie: "Ik zit al een week in Zuid-Afrika en het is hier genieten van het prachtig weer", vertelde Rob ons. "De conditie is minder. Ik ben momenteel helemaal uit vorm. In november was ik overtraind, waarna ik in december niks gedaan heb. Nu ben ik weer rustig aan het opbouwen en in het kader daarvan doe ik de wedstrijd in Buffalo City wel mee als training", aldus Rob. Wij zijn niettemin benieuwd naar de prestatie van de atleet uit Kluisbergen.