Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Inschrijvingen voor Limburg226 en Limburg113 open

Op sport-events gaan komende maandag 1 feb de inschrijvingen voor Limburg226 en Limburg113 open. Na het grote succes van de eerste editie vorig jaar, gaan deze op hun élan verder.

Na het wegvallen van de halve van Brasschaat heeft Neerpelt deze datum overgenomen. Schrijf nu in voor de enigste volledige afstand van ons land.

Nu reeds kunt U al inschrijven voor de wedstrijden tijdens het weekend van 10 en 11 juli te Nisramont. Een nieuwe unieke formule waarbij atleten strijden tijdens drie verschillende proeven in de natuur en het groen.

Zaterdagmorgen wordt er aaneensluitend 2km gezwommen in de prachtige barrage en 14km rondom datzelfde stuwmeer gelopen. Zaterdagnamiddag vertrekken alle deelnemers voor een mtb rit van 50km doorheen de bossen en velden rondom La Roche. Zondag tenslotte staat nog een heuse xterra offroad triatlon op het programma.

Men kan ook enkel deelnemen aan de xterra op zondag, waar de vrouwen trouwens een volledige aparte reeks krijgen.

De specialisten zoals Nick Baelus en Paul “Pablo” Embrechts hebben zich reeds aangemeld. Ze zullen hun handen vol hebben aan het voltallige Inxites – Planet-X team met Johan Smolders, Wim van de Wielle en Mario Appermans. Bij de vrouwen zijn Mieke Dupont, Bianca Bellekens en Peggy Claerbout reeds van de partij. Wie durft de uitdaging aan ?