Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw : A-xus tri team
Nieuws

Nieuw : A-xus tri team

a-xus1.jpgSinds januari is ons land weer een triatlonteam rijker. Het a-xustriteam verenigt 5 triatleten met elk hun eigen ambities. Het team bestaat uit de triatleten Filip Philips, Kevin Maggen, Hans Moonen, Pieter Heemeryck en Geert Jannsens. Een team met een grote diversiteit waarbij naast de resultaten ook het groepsgebeuren centraal zal staan. De eerste wedstrijd waar dit team zal aantreden zal de opener van het triatlonseizoen in Herderen worden.

Op de website van het team kan je alreeds de profielen en agenda van de verschillende teamleden raadplegen. Hieronder alvast een eerste kennismaking met de verschillende teamleden:

  • Kevin Maggen: Behaalde voorgaande jaren reeds verschillende podiumplaatsen op diverse wedstrijden. Dit jaar wil het zeker even goed doen en hoopt hij zich te selecteren voor het WK voor militairen.
  • Hans Moonen: Net zoals Kevin ambieert Hans eveneens een selectie voor het WK voor militairen. Voorgaande jaren stond hij reeds verschillende keren op het podium. In 2010 wil hij alvast net zo goed doen!
  • Geert Jannsens: Na een kleine onderbreking gaat Geert er sinds 2009 terug volledig tegenaan. Sinds kort traint Geert onder het oog van topsportschool trainer Stijn Goris. Zijn grootste doel dit seizoen zal het BK 1/4e worden waar hij een podiumplaats in de categorie U23 ambieert. Momenteel volgt Geert nog een politieopleiding te Asse.
  • Pieter Heemeryck: Zette in 2009 een eerste stap in de triatlonwereld. Vanaf dit jaar zet hij alles op triatlon en hoopt hij onder het oog van Kris Vinken een grote vooruitgang te boeken ten opzichte van vorig seizoen. Grootste doelen zullen het BK 1/8e en 1/4e worden.
  • Filip Philips: Maakte in 2007 zijn debuut. Filip wil dit jaar graag weer een stap vooruit zetten in zijn triatloncarriere.

In 2010 hoopt dit team zich geleidelijk aan op een professionelere manier uit te werken. De atleten zijn alvast voldoende gemotiveerd om er in 2010 volledig voor te gaan.

www.a-xustriteam.be

a-xus2.jpg