Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Winst voor duo STOCKMAN-VAN BIERVLIET in Knokke

Knokke was vorig weekend het strijdtoneel voor de Love Bike en Run. Het concept : 1 loper en 1 fietser leggen samen zo snel mogelijk een parkoer van 14 km af.Afwisselen in het fietsen en het lopen was toegelaten zoveel men maar wou. Onderweg moest er wel een praktische proef afgelegd worden. Die proef bestond er uit dat een koppel met de voeten aan elkaar gebonden een lokale lus moesten lopen.

De wedstrijd werd gewonnen door STOCKMAN Jan en VAN BIERVLIET Sophie die 47 min en 56 seconden nodig hadden om de 14 km te overbruggen.Een drietal minuten later kwamen RAMON Jeroen en CLAERBOUT Peggy binnen voor het zilver. Het brons ging naar CAMERLYNCK Natalie en DE MAESSCHALK Jan.

De uitslag en foto's kan je terug vinden op de website van de organisatie : http://www.lovebikeandrun.be/