Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Voorstelling Leie Triatlon Team Latem.
Nieuws

Voorstelling Leie Triatlon Team Latem.

lttl2010.jpg

Het Leie Triatlon Team Latem stelde zondag 21 februari hun nieuwe outfits voor. De atleten showden er hun kraakwitte uitrusting. Het Oilservice triatlonteam breidde uit voor het seizoen 2010 van 22 naar 30 atleten.

Met Michael Van Cleven en Matthias Laureys werd de jonge garde versterkt. Samen met Gilles Cottyn en Maarten De Bolster mikt het team op goede resultaten op de korte afstand.

De dames Céline Kerf en ex-olympiër Katleen De Caluwé zorgen voor de uitbreiding van 3 naar 5 atletes. Speerpunten voor het dames Oilservice team zijn hierbij nog steeds Jolien Lewyllie en Karolien Geerts.

Tenslotte vervoegden nog een 4-tal mannen het team, allen met gedreven ambities om het vooral op de niet-stayers en lange afstand te gaan waar maken. Bart Boedts vervoegt het team terug, na 2 sabbatjaren. Olivier Van Houteghem, Bart De Temmerman en Ulrik Wieme maken het viertal compleet.

Tenslotte steken de 4 topatleten van het team hun ambities niet onder stoelen of banken.

Rutger Beke verlengde zijn contract terug bij het team en mikt resoluut op een pracht prestatie in Hawaii na het forfait dat hij in 2009 moest geven vanwege een voetblessure opgelopen tijdens de triatlon van Knokke.

Ook Frederik Van Lierde richt zijn pijlen op Hawaii en hoopt daar ook te revancheren en beschouwt daarmee zijn deelname van 2009 slechts als een intermezzo dat diende om te leren.  Intussen wil hij onderweg nog enkele mooie resultaten laten optekenen. Daarmee heeft het Oilservice team terug 2 pionnen in Hawaii.

De 2 andere kopmannen, Stijn Goris en Dennis Devriendt, willen in 2010 terug aan knopen met de goede resultaten van voorheen. Stijn Goris zou hierbij ook eens willen proeven van de lange afstand waarmee de faam van het team op de langere afstanden terug een pion erbij zou krijgen.
Lees meer op: www.lttl.be