Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

5de Capino Duatlon Wevelgem – zondag 18 april 2010

Op zondag 18 april vindt de 5de Capino Duatlon Wevelgem plaats, een organisatie van het Energy Team Zuidwest. Het Belgisch Kampioenschap duatlon voor de jeugd en een competitieve niet-stayer wedstrijd *** staan op het programma. Het beloven sportief hoogstaande wedstrijden te worden!

130 jeugdatleten, verspreid over de verschillende categorieën, zullen in Wevelgem om de Belgische titel strijden. ETZ schuift Xander Denys (junioren) en Karen Neyrinck (jeugd A) naar voren als kanshebbers op de titel. Er wacht hen evenwel stevige concurrentie van respectievelijk Kevin Mohon/Kenneth Vandendriessche en Charlotte Deldaele.

In de ¼ niet-stayer wedstrijd *** staat er zowel bij de dames als bij de heren een erg sterk deelnemersveld aan de start.

ETZ’er Joerie Vansteelant is uiteraard dé topfavoriet gevolgd door zijn ploegmaten Julien Brazy en Pieter Rijnders. Nederlands kampioen Armand Vandersmissen is de grote uitdager! De Fransman Jeremy Boulogne en ETZ-atleten Jochen Neyrinck/Wim De Cort (resp. 2de en 3de in de duatlon van Geluwe) behoren tot de outsiders.

Peggy Claerbout (winnares duatlon Wevelgem 2009), Ilse Geldhof en Melanie Matthys zijn de te kloppen vrouwen. ETZ-atleten Heidi Ameloot en Kim Vandewaetere zullen er alles aan doen om hen het vuur aan de schenen te leggen.

Momenteel zijn reeds 260 atleten ingeschreven.
De voorinschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 16 april om 14u.
Daginschrijvingen zijn niet mogelijk!!!
Meer info op www.energyteamzuidwest.be (doorklikken naar duatlon site).