Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Melanie Matthys (SMO) pakt zegebloemen in Wevelgem.
Nieuws

Melanie Matthys (SMO) pakt zegebloemen in Wevelgem.

Zondag 18 april stond in Wevelgem het BK jeugdduatlon en de non drafting drie sterrenwedstrijd op het programma. De organisatie van deze prestigieuze duatlon was in handen van Energy Team Zuid West op het programma 10 km lopen, 40 km fietsen en een afsluitende loopproef van 5 km. Melanie Matthys maakte er een demonstratie van vanaf de start. Ze pakte na de triatlon in De Haan haar tweede overwinning van het nog prille seizoen.smo_melanie_matthijs.jpg

foto Melanie Matthys (Megafoto)

De SMO-atlete wist zowel in het fiets als in beide looponderdelen de snelste tijden neer te zetten. Ze heeft de voorbije 10 daagse teamstage in Lanzarote blijkbaar goed verteerd. De Waarschootse atlete finisthe met 3′ voorsprong op de Brugse Peggy Clerbout.

SMO-teamgenote Mieke Dupont eindigde op een derde plaats, deze is in voorbereiding op de volledige triatlon in Neerpelt.

Bij de heren pakte Joeri Vansteelant de overwinning voor Pieter Rijnders en Jochen Neyrinck. Vansteelant legde de basis van zijn overwinning in een sterk fietsonderdeel. De resultaten kan je terugvinden op www.duatlon.tk en binnenkort meer beeldmateriaal op de website van Energy Team Zuid West.