Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Inschrijvingen Vlaams kampioenschap zwemloop Brasschaat geopend

Na twee zeer succesvolle edities in 2008 en 2009 organiseert BRTC ook dit jaar weer een Zwemloop in het kader van het Vlaams Zwemloopcircuit.

BrTC heeft dit jaar daarbij de eer de wedstrijd te kunnen voorstellen als Vlaams Zwemloopkampioenschap voor jeugdatleten van 6 tot en met 13 jaar en aangesloten bij VTDL, atleten zonder VTDL licentie komen in een bijkomende uitslag.

Natuurlijk telt deze wedstrijd ook mee voor de sterrenrangschikking van de jeugdatleten.

Deelnemen kan vanaf 6 jaar. De jeugdwedstrijden zijn ingedeeld in verschillende klassen, afhankelijk van de leeftijd waarbij de categorie-indeling gebeurt op basis van de leeftijd die je in 2010 hebt, ongeacht je effectieve geboortedatum.

Er zijn 16 startplaatsen per reeks voorzien.

 

OPGELET !! ENKEL VOORINSCHRIJVING, GEEN DAGINSCHRIJVINGEN mogelijk

 

Deelnemers vanaf 14 jaar kunnen deelnemen aan de open wedstrijden. Voor deze categorieën is geen Sterrenklassement voorzien.

De afstanden in de open reeks zijn dit jaar licht gewijzigd in functie van een vlotte wedstrijdplanning, er is slechts 1 afstandskeuze voorzien van 500m/5km. Voor deze wedstrijd zijn 2 reeksen voorzien

 

 

 

 

 

 Alle gefinishte deelnemers ontvangen een mooie naturaprijs en daarnaast is, zowel voor jeugd,dames en heren, een podium voor de eerste 3 deelnemers per categorie.

De podiumceremonie per leeftijdscategorie is voorzien na afloop van de laatste reeks van elke categorie. 

 

BRTC ontvangt u op 3 juli vanaf 16.30 voor een aangenaam animatieprogramma met drinks en snacks aan zeer democratische prijzen zodat ook de toeschouwers de ganse avond verwend zullen worden

 

De opening van het wedstrijdsecretariaat is voorzien vanaf 16.45.  

 

De eerste wedstrijden starten om 18.00 waarna de jeugdreeksen achtereenvolgend worden afgewerkt. Wees zeker 1 uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig om alle administratie vlot te kunnen regelen en je tijdig voor te bereiden.

 

De start van de eerste open reeks zal niet vroeger dan 20.00 plaatsvinden.

 

De effectieve starturen van de reeksen zal later in een mailbericht worden meegedeeld aan de deelnemers.

  

Locatie

Zwembad SportOase

Elshoutbaan 17

2930 Brasschaat
Kaartje

Schrijf je nu in !

 

Inschrijvingsformulier en voorafgaande briefing kan je op de website terugvinden