Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Irongirls goes duathlon

Dames triathlon in opmars
Irongirls.be is aan zijn tweede seizoen bezig en het mag gezien worden. Daar waar er vroeger een handvol vrouwen aan de start stonden mag men nu rekenen op meer dan 100. Meer nog, op sommige wedstrijden zijn de vrouwen in de meerderheid.

Irongirls.be label
Zo namen er op de zwemloop in Wachtebeke 134 dames deel en vorig weekend op de sprint triathlon in Geel waren het er 129. Een schot in de roos voor beide organisatoren. Het Irongirls.be label blijkt dus te werken en het werpt zijn vruchten af.

Powerman duathlon
De derde etappe van Irongirls.be project dit jaar is de powerman van Torhout. Op deze Internationale duathlon wedstrijd heeft men  een ladies-only reeks ingelast. Met 5 km lopen , 20 km fietsen en nog eens 2,5 km lopen liggen de afstanden in ieders bereik. Aangezien in een duathlon het zwemmen vervangen wordt door een extra loopnummer hoeft men dan ook het koude water niet te vrezen. Het enige wat men nodig heeft is een paar loopschoenen en een fiets.

Info en inschrijven Powerman : http://www.memorialbennyvansteelant.be
Info over Irongirls.be : http://www.irongirls.be