Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Voorlopige uitslagen Neerpelt 226 en 113

Uitslag 2° Limburg 226 en 113 Neerpelt 27-06-2010
Het Team van Mario Appermans stond terug in de voor de tweede organisatie van een volle triathlon (de 226 ook genoemd) en tegelijkertijd een halve triathlon (de 113). Beide wedstrijden hebben dezelfde fietsstalling en volgen een quasi gelijkaardig parcours. Er startten ook een enkel trio’s.
Alle info op http://www.limburg226.be

Uitslag 226 en 113 wedstrijd 

De uitslagen staan nu nog scratch met enkel eindtijd aangezien beide koersen door elkaar aankomen en de afstand wissel – aankomst te groot is, de uitslagen met tussentijden van zwemmen, fietsen lopen en wisselen komen later. Het was snikheet vandaag, 31° in de schaduw, 44° in de zon, er was weinig wind. Bepaalde atleten sprongen geregeld in het kanaal tijdens het lopen om afkoeling te zoeken.

Een unieke prestatie werd vandaag geleverd door Anne-Marie Dupont; als dame 3° overall eindigen op de lange afstand. Mieke vertrok als zestiende met de fiets, stoomde op naar de achtste plaats en liep daarna de rest van de heren naar huis om prachtig derde te eindigen. Mieke schreef geschiedenis vandaag.

Het team van Athlete Fitting met oa als fietser Dave Bruylandts zette een fenomenale tijd van 7u44’33" neer. Joury Gokel won bij de heren voor de winnaar van verleden jaar Dirk Baelus en zoals eerder gezegd eerste dame Anne-Marie  Dupont. Bastiaan Libeer maakte het herenpodim compleet op de lange afstand. De halve afstand werd gewonnen door een sterke loopprestatie van Tim Jacobs voor Johan Smolders en Tim Bruydenbach.

  1. Alfabetisch   Numeriek  Uitgebreid
  2. Scratch
  3. Per reeks   
  4. Per Categorie
  5. Uitslag podium
We wachten nog op 80 atleten op het moment van deze mail.
Voorlopige uitslag 226 wedstrijd
  1. Alfabetisch   Numeriek  Uitgebreid Teams
  2. Scratch
  3. Per reeks   
  4. Per Categorie
  5. Uitslag podium
Voorlopige uitslag 113 wedstrijd 
  1. Alfabetisch   Numeriek  Uitgebreid Teams
  2. Scratch
  3. Per reeks   
  4. Per Categorie
  5. Uitslag podium