Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marjolein Truyers wint Internationale triatlon te Weiswampach
Uncategorized

Marjolein Truyers wint Internationale triatlon te Weiswampach

6174_114953833701_576263701_2309717_8280553_n.jpg

Afgelopen weekend vond de internationale triatlon te Weiswampach plaats en gewoontegetrouw namen er weer heel wat Belgen deel aan de verschillende wedstrijden. Een non-wetsuit zwemonderdeel en een gevarieerd fietsparcours kregen de atleten hier voorgeschoteld waarbij verschillende Belgen een mooie prestaties konden neerzetten.

In de jeugdreeksen waren het vooral de resultaten van de jonge Erwin Vanderplancke en Lucie Lejeune die in het oog sprongen. Beide konden de wedstrijd met voorsprong naar hun hand zetten en zo de winst pakken bij de jeugd B/C. 

Bij de jeugd A / Junioren werd het eveneens bijna een Belgische dubbel daar Elinde Desmedt kon zegevieren bij de dames en Nick Debusschere nipt de duimen moest leggen tegen de Luxemburger Bob Haller. Jelle Geens vervolledigde het podium na een sterk loopnummer terwijl Victor Campenaerts zijn 4e plaats moest inleveren wegens een betwistbare regel in het reglement.

Op de kwarttriatlon eveneens verschillende Belgen aan de start waar de overwinning ging naar Trigt atleet Michael Rosu die in staat lijkt te zijn om op het Belgisch kampioenschap OD een topprestatie neer te kunnen zetten. Atriac atleet Tom Mets liep zich na een sterke fietsonderdeel naar een mooie 2e plaats terwijl de Luxemburger Neil Peeters het podium vervolledigde.

Bij de vrouwen ging de overwinning naar een ijzersterke Marjolein Truyers die dit seizoen nog maar eens een zege kan toevoegen aan haar palmares. Met Letot Doumic en Jessica Mayon ook hier weer een Belgisch gekleurd podium! 

Uitslagen: http://www.chronorace.be/web2/Classements/ListeRapports.aspx?eventId=6262062317568

Foto: Marjolein Truyers