Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Woenstenborghs demonstreert in Halle
Uncategorized

Woenstenborghs demonstreert in Halle

005_halle2010.jpgOp vrijdag 20/08/2010 vond de recreatieve avondduatlon te Halle plaats. Bij de mannen stond een groot deel van de nationale top aan de start met een zeer spannend wedstrijdverloop als gevolg.  Het meest opmerkelijke was misschien wel de terugkeer van Antoine Duvivier die na een ernstige schedelfractuur (opgelopen tijdens het EK duatlon) al terug aan de start stond.

Tijdens de eerste run van 3.6 kilometer bleef de groep goed samen. Rob Woestenborgs kwam samen met Antoine Duvivier en Julien Brazy als eerste de wisselzone binnen kort gevolgd door een vijftal ander atleten waaronder Pieter Rijnders. Op de fiets maakte Woestenborghs al snel het verschil waardoor hij met een comfortabele voorsprong de afsluitende run kon beginnen.

In de achtervolging werd het een stuk spannender en ontstond er een groep van 7 atleten die samen de laatste wisselzone bereikten. Rob Woestenborghs was echter al zeker van de zege maar voor de resterende podiumplaatsen lagen al kaarten nog open.

Uiteindelijk haalde Pieter RIjnders het voor de 2e plaats nipt voor Antoine Duvivier. Opmerkelijk was ook de prestatie van youngster Kenneth Vandendriessche die in dit sterke deelnemersveld op een 7e plaats kon eindigen.

Bij de vrouwen haalde Martine Van Hoolandt het voor Plateeuw Veronique en Charlotte Van De Velde.

 Uitslagen en foto’s: http://www.duatlon.tk/