Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
ATRIAC en ITC Belgisch Kampioen 2010
Uncategorized

ATRIAC en ITC Belgisch Kampioen 2010

150_doornik2010_teams.jpg

  Foto: Johan Tack

Op de Belgische kampioenschappen voor teams slaagde Atriac er vanmiddag in om de tittel te pakken bij de mannen. De ploeg met de atleten Marc Geerts, Peter Denteneer, Niels Ost, David De Groof, Lander Dircken en Bart Aernouts won de tittel met 5′ seconden voorsprong. 

SMO was topfavoriet maar moest zich na het wegvallen van belangrijke pion Tom Vander Hoogerstraete tevreden stellen met een 2e plaats. De ploeg met Simon De Cuyper, Willem Brems, Tom Vander Hoogertstraete, Hannes Vandermoere, Michael Dewilde en Peter Croes kwam in het lopen nog zeer dicht in de buurt van de toptijd van ATRIAC terwijl Thuisploeg TRIGT verdienstelijk op bijna 2 minuten 3e werd.

Bij de vrouwen won de ploeg van ITC. De jonge ploeg van ITC met atletes Linde Herreman, Ine Couckuyt, Delphine Couckuyt, Elodie Lagae en Sien Roose haalde het met een kleine minuut voorsprong. De damesploeg van SMO met Anne-Marie Dupont, Melanie Matthys, Veerle Ingels en Roos De Raedt werd in deze wedstrijd ook tweede.  NLT met Louise Vandenbroucke , Mieke Bosuyt en Charlotte l’hoest kon de 3e podiumplek bemachtigen.
 
In totaal eindigden er 40 ploegen tijdens dit kampioenschap.