Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

FM-team laat dit jaar het fietsen vallen en organiseert een zwemloop

Omdat er geen geschikt fietsparcours werd gevonden heeft het Fm Team beslist om dit jaar geen 2°ADT te organiseren maar wel een SwimRun. Die vindt plaats op zondag 7 augustus 2011 in het Bloso-domein Hazewinkel in Willebroek, de ideale locatie om een zwemloop te organiseren.
 
Jong en oud kan deelnemen aan deze wedstrijd. Het FM TEAM voorziet geldprijzen voor de eerste drie dames en heren in de leeftijdscategorie +20 (overall).  Dat de club de ambitie heeft om van dit sportief treffen een jaarlijkse topper te maken staat nu reeds vast want de persoon die deze wedstrijd 3 maal kan winnen in een tijdsperiode van 5 jaar ontvangt 2.500€ cash en mag  zichzelf/haarzelf voor 1 jaar ‘FM TEAM SwimRun Champion’ kronen.
 
Buiten het sportief gedeelte voorziet de organisatie dit jaar eveneens de nodige randanimatie met een dj tijdens de wedstrijd en een BBQ met lifeband na de wedstrijd.  Dat het team nu reeds gestart is met de voorbereidingen om in 2012 opnieuw een triatlonwedstrijd te organiseren lijdt geen twijfel want deelnemers aan de SwimRun genieten volgend jaar een korting van 5€ bij inschrijving voor de ADT2012.   www.swimrun.be