Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Mr T SPORTA Triathlon 21/8

Sinds enkele weken zijn de inschrijvingen geopend voor de tiende editie van Mr T Triathlon, de grootste recreatieve sprinttriathlon in Vlaanderen. En het gaat hard: de mannensprinter is zo goed als vol, maar voor just-for-funners, vrouwen en trio’s is er nog voldoende plaats.

Mr T SPORTA Triathlon wordt georganiseerd door de gelijknamige Mr T, een recreatieve triathlonclub uit Gent, en gaat door op zondag 21 augustus in de Gentse Blaarmeersen en de Topsporthal. Met zijn wedstrijd stelt Mr T zich opnieuw als doel om de drempel naar de triathlonsport -en naar een gezonde sportbeoefening- te verlagen. Daarom start Mr T met een Just-For-Fun Triathlon (250/10/2,5) zonder tijdsregistratie of klassement. Daarna volgt een aparte Sprintwedstrijd voor vrouwen en voor mannen (750/20/5). In de vooravond sluiten we af met een teamwedstrijd voor bedrijven- en vriendenteams (zelfde afstanden). Vorig jaar telde Mr T bijna 1000 deelnemers van alle niveaus, waaronder heel wat mensen die voor het eerst met de sport kennismaakten.

Op zondag 19 juni 2011 heeft ook de tweede startersmeeting plaats. Dit is een geleide groepstraining voor mensen die nieuw zijn in de triathlonsport en die de intentie hebben om deel te nemen aan Mr.T Triathlon. Het tempo en niveau is recreatief (m.a.w. voor iedereen haalbaar). Deelname is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Startersmeetings 2011:
Zondag 19 juni, 10u30, Blaarmeersenstrand, zwemmen + lopen (3 km)
Zondag 17 juli, 10u, Topsporthal, fietsen (20 km) + lopen (3 km)
Zondag 14 augustus, 10u, Blaarmeersenstrand, zwemmen + lopen + wissels

Voor meer info: www.triathlongent.be
Peter Cristiaensen, persverantwoordelijke Mr T, 0496/606553