Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Katrien Verstuyft 24e in Madrid

Katrien Verstuyft stond vermoeid aan de start van de ITU World Triatlon te Madrid. De vele wedstrijden die ze afgelopen maanden afwerkten begonnen duidelijk hun tol de eisen. Al bij de tweede zwemronde kreeg Katrien het lastig, maar op karakter kon ze toch als 24e finishen.

Katrien heeft nu definitief de 48e plek op de ITU World Triathlon Series ranking te pakken, waarmee ze voldoet aan de internationale limiet voor Londen. Het is echter nog niet zeker dat Katrien een startplaats te pakken heeft. Aan de strenge criteria van het BOIC voldeed ze niet, en ze zal de deliberaties moeten afwachten of ze al dan niet naar Londen kan afzakken.

Katrien Verstuyft