Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Wout Moreel gaat twee legendes vooraf in Zeebrugge

Net zoals vorige week in Oostkerke, waar David De Grooff won voor één van de triatlontalenten van de pioniersjaren in België Steven Van Heirseele (dit weekend nog achtste in Sint-Laureins), bekampten twee oudstrijders uit de begindagen van ons vaderlandse triatlon mekaar in Zeebrugge. Uiteindelijk was Wout Moreel hen te snel af in de eerste Haventriatlon van Zeebrugge over de sprintafstand. Wout haalde het in 55’56 voor levende legendes Geert Lammertyn en Gino Minnebo. Dave Vanhove, ook al een tijd niet in actie gezien, werd vierde. Priscilla Meersman won bij de dames, voor Annemie Danneels.

 

Uitslagen Zeebrugge