Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Simon De Cuyper 26ste in Londen
Nieuws

Simon De Cuyper 26ste in Londen

P1020205

Simon De Cuyper heeft zijn debuut op de Olympische Spelen niet gemist. De SMO-Specialized atleet zette één van zijn beste zwemnummers in het internationale circuit neer, maar kwam net te kort om de aansluiting te vinden bij de eerste grote groep. Een tijdje mengde hij zich in het kopwerk in de achtervolging, maar hij doseerde zijn krachten voldoende en kwam na een vlotte wissel in het spoor van Richard Murray te zitten. In de laatste tien kilometer doorheen Hyde Park raapte hij nog wat atleten op, met een schitterende 26ste plaats tot gevolg. Morgen volgt meer. Ah ja, en de winnende Brownlee was Alistair, voor Javier Gomez en broertje Jonathan.